Ellen en Pauline

 In 2008 hebben wij elkaar leren kennen tijdens ons vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish Nederland (toen nog Doe Een Wens Stichting). Omdat wij elkaar op diverse fronten versterken hebben wij in 2013 besloten onze krachten te bundelen en ons te richten op de ouderen die steeds langer zelfstandig thuis moeten én willen blijven wonen. Wij vinden het mooi en belangrijk dat ouderen genieten van de gezellige dingen van het leven. Daarom zijn wij Fleur de Dag gestart.

 

Ellen Devilee (1969)

‘Ik ben gestart in de hotellerie en ik heb jaren in binnen- en buitenland met veel plezier in verschillende functies in hotels gewerkt. Daarna heb ik verschillende commerciële functies in de zakelijke dienstverlening gehad, maar door mijn vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish Nederland werd mij duidelijk hoe belangrijk ik het sociale aspect in mijn werk vind. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Vier het leven is mijn favoriete uitspraak.’

Pauline Muller (1962)

‘Na jaren lang in de reclame- en evenementenwereld te hebben gewerkt, werd het tijd voor iets anders. Naast Fleur de Dag ben ik ook freelance trouwambtenaar. Ik ben getrouwd en heb een volwassen zoon. Wandelen met de hond, golfen, koken, lekker eten en genieten van het leven met familie en vrienden staan hoog op mijn lijstje.’