Gezelschap

Eropuit is ons motto

‘Genieten van de mooie en leuke dingen van het leven = preventie op zorg’

De kracht van Fleur de Dag is samen eropuit. Alles draait hierbij om aandacht. Want aandacht maakt vrolijk, geeft vertrouwen en energie. Fleur de Dag geeft die aandacht op maat door één op één met de cliënt activiteiten te bedenken en te ondernemen.

4 juni 2015Eropuit met mevrouw Smit (94): Bij een kopje koffie bespreken wij onze plannen. Het is mooi weer en we gaan lekker van de zon genieten. Het Haagse landgoed Clingendael blijkt een schot in de roos. Een ochtend met een gouden randje! En het woord landgoed zegt het al. Clingendael is een park van stand. Een combinatie van historie en majestueuze natuur. Prachtige grote beuken en overal vind je sporen van oude tijden en kom je natuur tegen die daar op aansluit. En mevrouw Smit is gedurende onze wandeling mijn gids en geeft uitleg en commentaar op alles wat zij ziet. Na de wandeling gaan we via onze visboer in Oegstgeest, huiswaarts. En thuis, in de luie stoel, genieten wij van de paling, garnalen en verse koffie. En wat een stralende mevrouw Smit zit er naast mij met een heerlijke rode gezonde blos op haar wangen. En als het tijd is om afscheid te nemen, zegt mevrouw Smit: ‘lieverd, lieverd, ik ben niet gelovig maar ik dank God dat ik jou heb leren kennen’ dan sta je even met je mond vol tanden. Dus, met recht, een dag met een gouden randje.

Veel is mogelijk.

Fleur de Dag Eropuit
Boodschappen doen, winkelen, bibliotheek, koffiedrinken, lunchen of dineren, een workshop volgen…
 
Fleur de Dag Thuis
Spelletje, zingen, lezen of voorlezen, muziek maken of luisteren, goed gesprek, tuinieren, maar ook uitleg iPad, mobiele telefoon, computer…
     
Fleur de Dag Sportief
Wandelen, fietsen, varen, zwemmen, golfen, yoga…
  Fleur de Dag Begeleiding
Hulp bij dagelijkse structuur, bezoek aan arts, gemeentelijke instelling, kapper, samen koken en eten…
     
Fleur de Dag Cultureel
Een bezoek brengen aan theater, museum, lezing, bioscoop, concert…
  Fleur de Dag Begeleiding Bijzondere Momenten
Incidentele begeleiding naar huwelijken, begrafenissen, jubilea…
     
Fleur de Dag Extra
Chauffeursdienst, het in kaart brengen van uw administratie, hulp bij verhuizen, uw verjaardag verzorgen…
  Fleur de Dag Nachtrust
24-uurs toezicht: rust voor u, uw kinderen en/of mantelzorgers