WERKWIJZE

Kennismakingsgesprek

Als u denkt dat Fleur de Dag iets voor u is, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. In dit gesprek leggen wij uit wie wij zijn en hoe wij werken. Ook willen wij weten wie u bent, wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt.

Persoonlijk Plan

Op basis van de gemaakte afspraken wordt door Fleur de Dag een Fleurmaatje geselecteerd waarvan wij denken dat hij of zij goed bij u past. Veel van onze Fleurmaatjes komen uit ons netwerk en kennen wij persoonlijk. Hierna volgt een kennismakingsgesprek met het Fleurmaatje. Als er met het Fleurmaatje een klik is, spreekt u in onderling overleg de frequentie en tijden af. Deze afspraken zullen in een persoonlijk plan worden vastgelegd.

Kostenoverzicht

Transparantie is voor ons heel belangrijk. Elke maand krijgt u van ons een gespecificeerde factuur. In de specificatie staat precies wanneer en op welke tijden u van onze dienstverlening gebruik gemaakt heeft.

Algemene voorwaarden en gedragscode

Fleur de Dag heeft voor haar dienstverlening Algemene Voorwaarden en een Gedragscode opgesteld. Alle medewerkers hebben een VOG en een aansprakelijkheidsverzekering.